Pages

Friday, November 20, 2009

Alhamdulillah, muridku berjaya dan anakku jugaSyukur Alhamdulillah, itulah ucapan yang mula-mula terkeluar dari bibir apabila keputusan UPSR diketahui. Seramai 19 orang murid berjaya mendapat 5 A dan 11 orang 4 A berbanding tahun lepas 8 orang mendapat 5 A.


Kejayaan peribadi peratus bagi subjek sains meningkat dari 79.4% kepada 87%. Seronok tak terkata kerana murid-murid 6 UPM yang dibimbing selama ini, yang mendapat D telah lulus dan ada yang mendapat B. Cikgu amat berbangga dengan kalian.
6 UKM pula, bagi 8 orang yang berjaya mendapat A, cikgu ucapkan tahniah. Semua murid-muridku, ingatlah perjalananmu masih jauh teruslah berusaha untuk menjadi yang terbaik.

Keseluruhan bagi subjek sains seramai 37 murid berjaya mendapat A.
"Gagal Mengajar Kita Mencari Peluang Untuk Berjaya"8 comments:

ahmad humairi said...

salam,

tahniah, anda hebat...sekolah anda turut hebat!!

izakhairi said...

Cikgu Humairi,

Terima kasih atas ucapan itu...kejayaan ini sebenarnya adalah hasil usaha banyak pihak

juk said...

Salam cikgu Iza,

Thanks for visiting my decent blog. Congrats on ur students' success in the recent UPSR. You have done a good job. As your blog is informative, I have decided to become your follower. Please follow mine. Thanks for your cooperation.

ABDUL HALIM B MD NOH said...

teruskan usaha cikgu, saat yang amat indah ialah ketika melihat anak murid kita berjaya, terasa nikmatnya mengajar, tapi kena ingat yang tak cemerlang itulah kekadang lebih menghormati kita sesudah selesai alam persekolahan.

izakhairi said...

Salam Cikgu Abd Halim,

Betul tu cikgu, murid yang kurang cemerlang dari segi akademik kekadang lebih hormat kat kita dan mesti tegur bila berjumpa...saya akan sentiasa berusaha untuk tidak membeza-bezakan semua anak didik dari segi pencapaian akademik mereka...terima kasih atas peringatan cikgu


Salam Sir Zuki,

Terima kasih...blog Sir lagi menarik dan saya dah jadi follower...I can sharpened my English there...

ybs said...

salam cikgu iza,
tahniah utk cikgu, anak2 murid dan anak cikgu jugak.... teruskan kecemerlangan!!!

izakhairi said...

terima kasih cikgu ybs,
Insyaallah saya akan teruskan perjuangan ini...

Anonymous said...

tahniah

Blog Widget by LinkWithin

E-kad & Award dari teman

Salam Ramadhan
AlongArman